Najnovije

SRS: EU govori jezikom ucena!

BEOGRAD - Portparol evropskog komesara za proširenje Štefana Filea, Peter Stano, nedvosmisleno je poručio režimu u Srbiji, koja je dobrovoljno podnela zahtev za članstvo u EU, da su sledeći koraci ka evropskom putu uvođenje sankcija Ruskoj Federaciji, kao i nastavak dijaloga sa Prištinom, stoji u novom saopštenju Srpske radikalne stranke.
SRS (Foto: SRS)

SRS (Foto: SRS)

Srpska radikalna stranka zahteva obustavljanje pregovora sa EU, jer EU nije partner koji saradnju bazira na ravnopravnim osnovama, već se isključivo služi jezikom ucena, iako nas predstavnici Vlade Srbije već mesecima ubeđuju u suprotno. Srpska radikalna stranka upozorava režim u Srbiji da prekine vođenje podaničke politike udovoljavanja zahtevima EU zbog tzv. evropskog puta, koji podrazumeva uvođenje sankcija bratskoj Ruskoj Federaciji.
Pročitajte još: Nemačka neće postavljati nove uslove Srbiji
Jedini ekonomski i politički spas je da se Srbija okrene upravo tradicionalnim prijateljima sa Istoka, kao i onima koji nisu priznali tzv. nezavisno Kosovo, a režim u Srbiji je u obavezi da prekine samoubilački proces evrointegracija. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA