Најновије

Уснија Реџепова тешко болесна, бори се за живот!

БЕОГРАД - Уснија Реџепова већ две године болује од тешке болести на плућима и осећа се веома лоше, због чега јој се живот претворио у праву драму, сазнаје Курир.
Животна дрмама легендарне певачице (Принтскрин)

Животна дрмама легендарне певачице (Принтскрин)

Након смрти њеног супруга Светомира Шешића Шелета, који је преминуо почетком августа прошле године од рака панкреаса, познатој певачици драстично се погоршало здравствено стање и од тада уопште не излази из куће. Реџепова се скроз повукла у себе и скоро ни са ким не комуницира. Њен брат и снаја јој помажу око свега и стално су уз њу. Разболела се пре него што јој је умро муж, и тад је имала подршку и ослонац. Док је била у првој фази болести, нормално се кретала по граду и радила је, али кад је изгубила Шелета, живот јој се претворио у пакао. Остала је сама и несрећна, без утехе. Здравствено стање јој је критично, једва успева да се креће. Уснија је велики оптимиста и управо због тога не губи наду да ће јој бити боље, па је стално на лековима и терапијама. Јака је жена и све трпи - открива  добро обавештени извор и додаје да певачицу често обилази њена колегиница Мерима Његомир.
Прочитајте још:(ФОТО) Милош Биковић завео лепу Белорускињу!(ФОТО) Слобина снајка позира у бикинију!
- Мерима често иде Реџеповој у посету јер су добре пријатељице. Она брине за њу и посвећује јој доста пажње. Често заплачу заједно, а понекад се и смеју - рекао је један певачицин пријатељ. Курир је позвао Уснију и она је потврдила  сазнања тог листа . По гласу је било приметно да није расположена за разговор. - Јесте тако, али о томе не бих желела да говорим! Нисам баш најбоље и зато ме нигде нема. Надам се да ме разумете - изјавила је певачица. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА