Najnovije

Usnija Redžepova teško bolesna, bori se za život!

BEOGRAD - Usnija Redžepova već dve godine boluje od teške bolesti na plućima i oseća se veoma loše, zbog čega joj se život pretvorio u pravu dramu, saznaje Kurir.
Životna drmama legendarne pevačice (Printskrin)

Životna drmama legendarne pevačice (Printskrin)

Nakon smrti njenog supruga Svetomira Šešića Šeleta, koji je preminuo početkom avgusta prošle godine od raka pankreasa, poznatoj pevačici drastično se pogoršalo zdravstveno stanje i od tada uopšte ne izlazi iz kuće. Redžepova se skroz povukla u sebe i skoro ni sa kim ne komunicira. NJen brat i snaja joj pomažu oko svega i stalno su uz nju. Razbolela se pre nego što joj je umro muž, i tad je imala podršku i oslonac. Dok je bila u prvoj fazi bolesti, normalno se kretala po gradu i radila je, ali kad je izgubila Šeleta, život joj se pretvorio u pakao. Ostala je sama i nesrećna, bez utehe. Zdravstveno stanje joj je kritično, jedva uspeva da se kreće. Usnija je veliki optimista i upravo zbog toga ne gubi nadu da će joj biti bolje, pa je stalno na lekovima i terapijama. Jaka je žena i sve trpi - otkriva  dobro obavešteni izvor i dodaje da pevačicu često obilazi njena koleginica Merima NJegomir.
Pročitajte još:(FOTO) Miloš Biković zaveo lepu Beloruskinju!(FOTO) Slobina snajka pozira u bikiniju!
- Merima često ide Redžepovoj u posetu jer su dobre prijateljice. Ona brine za nju i posvećuje joj dosta pažnje. Često zaplaču zajedno, a ponekad se i smeju - rekao je jedan pevačicin prijatelj. Kurir je pozvao Usniju i ona je potvrdila  saznanja tog lista . Po glasu je bilo primetno da nije raspoložena za razgovor. - Jeste tako, ali o tome ne bih želela da govorim! Nisam baš najbolje i zato me nigde nema. Nadam se da me razumete - izjavila je pevačica. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA