Најновије

СЕЛАКОВИЋ: Пронаћи кривце за пљачку народа!

БEOГРAД - Mинистар правде Никола Селаковић поручио jе, реагуjући на отоврено писмо групе аутора обjављено у листу Данас, да се мораjу пронаћи одговорни за сваку пљачку народа, катастрофалне приватизациjе и уништавање привреде Србиjе, коjи ће "ни мање ни више него по слову закона" сносити последице за своjа дела.
Пронаћи одговорне (Фото: youtube.com)

Пронаћи одговорне (Фото: youtube.com)

Истичући да се као министар правде никада ниjе мешао у рад правосудних органа, нити ће то чинити, Селаковић jе рекао да се увек залагао "за посебну пажњу када jе у питању решавање случаjева пропалих приватизациjа, бездушних пљачки државе и радника". - Нажалост, неке ствари jе било потребно много раниjе решавати. Jасан став и политичку вољу држава jе требало много раниjе да покаже, навео jе министар а пренео jе Данас. Oн jе додао да jе сада питање колико нешто што jе децениjама запостављано и гурано под тепих може да добиjе своj прави епилог. - Aли и без обзира на то, како у досадашњем, тако и у свом будућем политичком деловању даћу своj максимум у подршци правосудним органима да сви овакви случаjеви буду праведно окончани, а да истина изаjде на видело, поручио jе Селаковић.
Прочитајте још:

У понедељак одлука да ли ће и колико плате и пензије бити смањене

ЛДП: Напредњаци унапред покрали изборе

Група бивших радника више привредних друштава - Визахем, Прецизна механика, Tрудбеник градња и Срболек - упутила jе Селаковићу отворено писмо у коjем су затражили да изнесе своj лични став и став Mинистарства правде по питању многоброjних кривичних приjава коjе су поднете против лица одговорних за, како кажу, "научно-фантастичну крађу наведених друштава и њихових тадашњих радника, приjава коjе никако у вишегодишњем периоду не добиjаjу своj епилог". Oтвореном писму су се придружили и радници, мали акционари и повериоци Jугоремедиjе из Зррењанина, коjе окупља Удружење грађана Равноправност. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА