Најновије

ХАОС У НАЈАВИ: Приштински хулигани долазе у Београд на утакмицу Србија-Албанија!

БЕОГРАД - Навијачи Фудбалског клуба Приштина окупљени у групи "плисат" планирају да дођу 14. октобра у Београд где би бодрили репрезентацијуАлбаније на мечу квалификација за ЕП 2016. против селекције Србије.
Долазе у Београд (Фејсбук)

Долазе у Београд (Фејсбук)

Навијачи окупљени око ове групе прате све утакмице ФК Приштина, али и све мечеве албанске репрезентације, а познати су по хулиганству и нередима које изазивају. Они су се наводно пре неколико дана договорили са ФС Албаније да се нађу у групи од 1.500 навијача који ће бодрити Албанију против Србије на стадиону Партизана. - Имамо добре вести за све наше чланове у вези с путовањем у Београд следећег месеца. После састанка са генералним секретаром савеза и преговора, одлучено је да идемо на утакмицу са Србијом, стоји на Фејсбуку ове навијачке групе. Портали на албанском језику наводе да је овим хулиганима, који не иду организовано на мечеве репрезентације непризнатог Косова, највише стало да се појаве у Београду и да провоцирањем изазову хаос у главном граду Србије. Приштински хулигани важе за једне од најорганизованијих на Косову, а током викенда су испребијали и поскидали десетине обележја навијачима Влазнимија уз Ђаковице.
Прочитајте још:

Троицки на путу ка врху

Генерални секретар ФСС-а Зоран Лаковић најавио је раније да очекује да утакмица са Албанијом добије етикету меча високог ризика. - На срећу или нажалост, имамо искуство организовања таквих мечева, последње је било против Хрватске. Навикли смо да наши мечеви у групи добијају и другачије конотације поред спортских, рекао је Лаковић. Још није познато да ли ће Албанија имати подршку навијача на мечу са Србијом. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА