Најновије

БЕОГРАД: Звоне црквена звона, 50 ухапшених, грађани носе заставе Русије и слике Шешеља!

Парада поноса је кренула у своју званичну шетњу Београдом. У тренутку када је кренула Парада поноса, зазвонила су звона на Вазнесењској цркви у Адмирала Гепрата, иако сада није у току ниједно богослужење. Звона и даље звоне. У Светогорској улици група од око 50 младића узвикује "педер градом неће шетати". Они носе заставе Србије и царске Русије, као и слику лидера СРС Војислава Шешеља. 
Полиција хапси окупљене (Фото: Твитер)

Полиција хапси окупљене (Фото: Твитер)

У самој паради се налазе и градоначелник Београда Синиша Мали, потпредседник Демократске странке Борислав Стефановић, председник ЛДП-а Чедомир Јовановић, амбасадори САД, Британије Немачке, Шведске и Данске. Ту је и заменица председника ДС Гордана Чимић. Од познатих су стигли режисери Срђан Драгојевић и Срдан Голубовић. На скуп су дошле и Кори Удовички и Александра Јоксимовић. У међувремену је јављено да је ухапшено више од 50 људи и да је Жандармерија претукла брата Александра Вучића. У Светогорској улици група од око 50 младића узвикује "педер градом неће шетати". Они носе заставе Србије и царске Русије, као и слику лидера СРС Војислава Шешеља.
Прочитајте још:ШТА НАС ЧЕКА НАКОН ПАРАДЕ? Чешка- фестивал садизма на улицама, Италија- голе жене газе иконе!Жандармерија претукла брата Александра Вучића, пребачен на ВМА!ГЕЈ ПАРАДА: Учесници вређали патријарха Иринеја и владику Амфилохија!
Око двадесет противника Параде поноса покушало је око 12,15 сати да се , из Кнез Михаилове улице пробије ка Тргу републике, али их је спречио кордон полиције, па су се разишли по околним улицама. Група је извикивала пароле против Прајда, викала и певала. Извор: Блиц  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА