Најновије

Нападнута зграда Б92, сукоб полиције и присталица Српске радикалне странке !

Група од 30 демонстраната напала је зграду Б92 и полицију која је обезбеђивала простор у Бул. Зорана Ђинђића. Један полицајац је повређен када су га погодили каменом. По завршетку Прајда дошло је до сукоба полиције и групе грађана, највероватније присталица СРС-а. 
Сукоби широм Београда, укључујући и око зграде Б92, сукобиле се полиција и присталице Српске радикалне странке (Фото: Твитер)

Сукоби широм Београда, укључујући и око зграде Б92, сукобиле се полиција и присталице Српске радикалне странке (Фото: Твитер)

Окупљени су бацили више димних бомби, бакљи и осталих пиротехничких средстава на припаднике полиције на самом улазу у зграду у којој се налази Б92. Око зграде се и даље види густ дим, тешко се дише, а демонстранти су се удаљили и кренули ка Меркатору.
Прочитајте још:РАТ НА УЛИЦАМА: Сукоби широм Београда, полицији прећено аутоматским пушкама има и повеђених!БЕОГРАД: Звоне црквена звона, 50 ухапшених, грађани носе заставе Русије и слике Шешеља!ШТА НАС ЧЕКА НАКОН ПАРАДЕ? Чешка- фестивал садизма на улицама, Италија- голе жене газе иконе!
Сукоб полиције и присталица СРС-а По завршетку Прајда дошло је до сукоба полиције и групе грађана, највероватније присталица СРС-а. Неколико десетина њих сукобили су се са полицијом испред Храма Светог Саве у Булевару ослобођења. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА