Најновије

Напади на патријарха током геј параде вређају народ!

Патријархово саопштење и салва напада на став СПЦ према хомосексуалцима, разлози су за протест групе интелектуалаца због агресивне кампање дела српских политичара и медија против цркве и патријарха.
Санда Рашковић Ивић (Фото: РТС принтскрин)

Санда Рашковић Ивић (Фото: РТС принтскрин)

- Са патријархом не морамо сви да се слажемо, нити то било ко очекује, али не смемо ни да дозволимо јавну баражну ватру неоправданих напада на њега и врх СПЦ. То вређа не само цркву, него и већину народа - каже Санда Рашковић Ивић, једна од потписница иницијативе за заштиту првојерарха СПЦ. Она истиче да је Геј парада монополисана од стране лобија који се залажу за безрезервно приступање ЕУ. - Јавно питам да ли би Мајкл Девенпорт прошетао са геј особом обученом у мајицу са натписом „Косово је Србија“. Одговор који се наслућује јасно указује да је није реч само о људским правима, већ о много широј политичкој причи. Осим Санде Рашковић Ивић, петицију су, између осталих, потписали и Коста Чавошки, Мило Ломпар, Никола Кусовац, Александар Берчек...
Прочитајте још:ГЕЈ ПАРАДА: Учесници вређали патријарха Иринеја и владику Амфилохија!ДРАМА: Мушкарац упао на геј параду и ломио транспаренте против цркве!
Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА