Најновије

Медведев посетио штанд Србије на сајму у Москви

МОСКВА - Премијер Русије Дмитриј Медведев данас је посетио штанд Србије на агроиндустријском сајму "Златна јесен" у Москви и том приликом истакао да сматра да две земље имају пуно могућности за даље унапређење сарадње у области аграра.
Премијер Русије (Фото: РИА)

Премијер Русије (Фото: РИА)

Како је Танјугу пренела министарка пољопривреде Снежана Богосављевић Бошковић, Медведев је том приликом рекао да је изузетно задовољан што су српске компаније узеле учешће на тој манифестацији. "Имала сам прилику да разговарам са њим...било ми је изузетно драго што је дошао управо код нас и што нам је указао ту пажњу", казала је Богосављевић Бошковић у телефонској изјави Танјугу . Како је додала, Медведев јој је рекао да подржава њену сарадњу са руским колегом Николајем Фјодоровим и сарадњу министарстава пољопривреде Србије и Руске Федерације.
Прочитајте још:Украјина пристаје на све због чланства у ЕУ(ВИДЕО) Ово убија вирус еболе за два минута!
"Његов позитиван однос према нашем учешћу и српској пољопривреди сигурно ће дати свој одјек и на сарадњу наша два ресорна министарства", закључила је Богосављевић Бошковић. Медеведев је претходно и отворио Сајам који траје до 11. октобра. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА