Najnovije

Medvedev posetio štand Srbije na sajmu u Moskvi

MOSKVA - Premijer Rusije Dmitrij Medvedev danas je posetio štand Srbije na agroindustrijskom sajmu "Zlatna jesen" u Moskvi i tom prilikom istakao da smatra da dve zemlje imaju puno mogućnosti za dalje unapređenje saradnje u oblasti agrara.
Premijer Rusije (Foto: RIA)

Premijer Rusije (Foto: RIA)

Kako je Tanjugu prenela ministarka poljoprivrede Snežana Bogosavljević Bošković, Medvedev je tom prilikom rekao da je izuzetno zadovoljan što su srpske kompanije uzele učešće na toj manifestaciji. "Imala sam priliku da razgovaram sa njim...bilo mi je izuzetno drago što je došao upravo kod nas i što nam je ukazao tu pažnju", kazala je Bogosavljević Bošković u telefonskoj izjavi Tanjugu . Kako je dodala, Medvedev joj je rekao da podržava njenu saradnju sa ruskim kolegom Nikolajem Fjodorovim i saradnju ministarstava poljoprivrede Srbije i Ruske Federacije.
Pročitajte još:Ukrajina pristaje na sve zbog članstva u EU(VIDEO) Ovo ubija virus ebole za dva minuta!
"NJegov pozitivan odnos prema našem učešću i srpskoj poljoprivredi sigurno će dati svoj odjek i na saradnju naša dva resorna ministarstva", zaključila je Bogosavljević Bošković. Medevedev je prethodno i otvorio Sajam koji traje do 11. oktobra. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA