Најновије

КОНАЧНО ОТКРИВЕНО: Ево шта се налази у Титовом ковчегу у Кући цвећа!

БЕОГРАД - Сахрана Јосипа Броза Тита 8. маја 1980. године била је у ствари једна велика подвала Службе државне безбедности, преносе Вечерње новости у свом специјалном додатку "Крвави архиви"!
Гроб без Тита? (Јутјуб)

Гроб без Тита? (Јутјуб)

Овај светски догађај био је велики испит за југословенски систем безбедности и тајне службе, јер је требало обезбеђивати 600 уважених гостију. Др Обрен Ђорђевић, који је 40 година провео као професионалац у органима безбедности и СДБ Србије, тврди да у ковчегу који је био изложен у Савезној скупштини није било Титово тело већ-песак! -Када је Тито умро поједини чланови Председништва СФРЈ, пре свега Стеван Дороњски и Стане Доланц, желели су да га балсамују и ставе у маузолеј какав има Лењин на Црвеном тргу. Титово тело, међутим, било је пуно разних лекова и медикамената, а је почело рерано да се распада и да шири око себе неугодан мирис. Из медицинских и хигијенских разлога Доланц, Микулић и Дороњски одлучили су да се сахрана изврши без Титовог тела. У ковчегу који је био изложен у Савезној скупштини, налазио се песак, открива др Ђорђевић.
Прочитајте још:

Eлитна полициjска jединица на провери

ЈЕДЕМО ОТРОВНО МЕСО? Увозе нам месни отпад који је забрањен у ЕУ!

Он објашњава и да има људи који тврде да је сахрана тако изведена јер је тадашњи шеф СДБ ССУП Митја Крајгер стрепео од могуће диверзије емиграције. Тврди се да је иза свега заправо стајао министар полиције Стане Доланц само зато јер се спремао да наследи Тита. О тме нико ништа није знао, сем Дороњског, Доланца и људи из Титовог најужег обезбеђења. Била је то последња Титова превара а народ је тог 8. маја 1980. плакао пред ковчегом пуним песка! Извор: Вечерње новости    

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА