Најновије

АЛБАНЦИ НАМ СЕ ПОДСМЕВАЈУ: Срби, хвала вам на три лака бода!

ТИРАНА - Албански спортски портали очекују да ће њихова фудбалска репрезентација добити прекинути меч са Србијом у квалификацијама за Европско првенство 2016. године службеним резултатом 3:0.
Исмевају нам се (Фото: Твитер)

Исмевају нам се (Фото: Твитер)

Утакмица на стадиону Партизана између Србије и Албаније прекинута је у 42. минуту, пошто је дошло до нереда, када је изнад терена почео да лети дрон - мала летелица на даљинско управљање.
Прочитајте још:Олси Рама пуштен на слободу: Не може ми нико ништа ја сам амерички држављанин!
На платну које је било закачено за дрон била је мапа велике Албаније у боји и са мотивом албанске заставе, са леве стране фотографија оснивача модерне албанске државе и првог премијера Исмаила Ћемаљија, а са десне Исе Бољетинија, албанског националисте. Албански фудбалери су потом одбили да наставе утакмице тврдећи да су били нападнути од стране српских навијача. Они су с осмехом напустили аеродром у Београду, а по доласку у Албанију дочекало их је неколико хиљада навијача. Делегат утакмице фудбалских репрезентација Србије и Албаније Холанђанин Хари Бин рекао је да ће надлежна тела Европске фудбалске уније (УЕФА) одлучити ко је крив за прекид квалификационе утакмице за Европско првенство 2016. године. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА