Најновије

Ево како је дрон оскрнавио православну цркву крај партизановог стадиона!

БЕОГРАД - Дрон, који је синоћ "улетео" на стадион ЈНА усред меча Србија-Албанија носећи заставу "Велике Албаније", према првим информацијама полетео је са куполе цркве Светог Архангела Гаврила, а у цркви незванично тврде да се починилац ове провокације на куполу попео преко громобрана и конопцем који је био закачен за крст на централној куполи!
Фото: ВестиНет

Фото: ВестиНет

Иако се устручава да понуди објашњење синоћњег инцидента, старешина храма Илија Шмигић, објаснио је како је дошло до постављања дрона. Неко се вероватно попео преко громобрана, на којем постоје степенице, а онда је конопцем причвршћеним за крст на куполи стигао до врха. Канап смо затекли јутрос како виси са крста. Црква се закључава око 19 сати, и то сигурно није постављено на куполу до тада. Немамо ни осветљење, ни видео наџор, иако смо то неколико пута захтевали - каже Шмигић, који додаје да инвентар цркве ипак није оштећен.
Прочитајте још:

Друга конференција полиглота у Новом Саду

САД И ТУРЦИ ПРЕТЕ: Унећемо заставу велике Албаније у Београд 23. октобра!

Протојереј Шмигић верује да овакав подухват није могао бити испланиран и обављен за један дан, већ верује да је акција планирана недељама уназад. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА