Најновије

ХРВАТ ПОДРЖАО СРБИЈУ: Албанци срам вас било, Срби су велики људи!

СПЛИТ - На једном од форума Мирко из Сплита је коментаришући дешавања на прекинутој фудбалској утакмици квалификација за Европско првенство 2016. године између Србије и Албаније, очито Албанцу, који се потписао као Комшија Хашим, одговорио питајући га чиме се заправо диче Албанци?
Подршка из Хрватске (Фото: unizg.hr)

Подршка из Хрватске (Фото: unizg.hr)

- Ја бих теби од срца честитао. Ово је историјски дан за велику албанску нацију. Извели сте први лет у историји албанског народа. Цео свет слави браћу Рајт, а ви сад можете славити браћу Рама. Јесте чудно што сте за историјски албански лет одабрали суседну земљу и да је то беспилотна летелица, али ни Американци не шаљу одмах на Марс живе људе, полако и за коју годину имаћете човека који се отиснуо у небо. Тај дан велика Албанска нација може славити као дан оснивање Албанског ратног ваздухопловства и против ваздушне одбране. Синко Божји, ово што сте ви направили у Београду је дно дна, ја да сам на твом месту покрио бих се ушима и не бих гласа пустио од срама, а ви славите. Шта славите? То што је идиот свесно ставио главе ваших фудбалера на пањ? То што је све могло завршити крвопролићем да није било српских фудбалера? Ма, шта славите да ми је знати?
Прочитајте још:

Овако су медији у региону видели Путинову посету Србији

(ФОТО) Хрватска на ногама због Путинове посете Београду!

Малициозност и провокацију у којој нису битни ни спорт, ни могуће последице које ће изазвати та провокација... Замишљам, шта би се догодило на Максимиру на утакмици између Хрватске и Србије да је овакав авион носио карту велике Србије. Ма, не би куме остао камен на камену од српске амбасаде.  Само, што ни ми Хрвати, а ни они Срби, не можемо овако нешто блесаво и детињасто смислити. Срам вас може бити. Не због ове провокације, него због реакције ваших играча и ваше нације. Славите то што сте неког успели увредити могу само јадни и мали људи. Моја велика подршка српским фудбалерима који су се показали великим људима и спортистима!., написао је Мирко. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА