Најновије

(ВИДЕО) СНИМАК КОЈИ ПОБИЈА СВЕ ЛАЖИ АЛБАНАЦА!

БЕОГРАД - Фудбалски савез Албаније оптужио је репрезентативце Србије да нису штитили њихове играче током хаоса који су организованом акцијом изазвали управо њихов навијачи.
(Фото: РИА)

(Фото: РИА)

У саопштењу објављеном на сајту ФС Албаније између осталог пише: - Српска страна чини се неспособном да осуди насиље, екстремизам и расизам који је приказан у Београду, већ су презаузети политичким изјавама које не служе другој сврси до да оправдају срамне акте расизма и насиља, као и неспортско понашање њихових играча, навијача и обезбеђења.
Прочитајте још:

(ВИДЕО) Шиптари одпевали песму у част „историјског успеха албанских фудбалера у Београду“

Делије и Гробари планирају да заједничким певањем Косову отворе Вечити дерби!

Међутим, тврдње албанске стране демантује видео снимак на коме се види како Александар Коларов телом штити фудбалере гостујућег тима. Српски репрезентативац је загрлио више него нервозног Таланта Џаку, који се истакао и по изјави да треба покренути рат против Србије, и телом се испречио између навијача и фудбалера. Због овог потеза Коларов данима уназад добија велике похвале од стране европских медија, али је пре свега доказ каквим лажима се служи ФС Албаније у покушају да оправда намерно изазивање прекида утакмице. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА