Најновије

Вучић: Искористити прилике у економској сфери!

БEOГРAД - Премиjер Србиjе Aлександар Вучић изjавио jе да jе, после посете председника Русиjе Владимира Путина, наjважниjе да Србиjа искористи прилике коjе су се отвориле, а велика ствар jе, како jе додао, ако бар део тога успемо да реализуjемо.
Вучић: Економска сфера! (Фото: ЈуТјуб)

Вучић: Економска сфера! (Фото: ЈуТјуб)

"За наш народ jуче jе био леп дан - та парада, људи су видели оружjе и оруђе своjе воjске, свако се, рекао бих, осећао веома поносним jуче, али за нас jе важно - шта ћемо да урадимо у економскоj сфери. Tу морамо много да урадимо и то зависи од нас", рекао jе Вучић за Радио-телевизиjу Србиjе. Премиjер jе навео да jе Србиjа добила прилику да одређени броj возила "фиjата" извезе у Русиjу, о чему ће се договорити на седници мешовитог комитета. Према његовим речима, и листа робе jе проширена на нове одређене врсте сирева. "Уколико то успемо да реализуjемо, председник Путин jе рекао да очекуjе повећање нашег извоза пољопривредних производа са 150 милиона, на 500 милиона долара, истакао jе Вучић поаjснивши неjасноће коjе су се око тога поjавиле jуче у медиjима", а преноси РTС.
Прочитајте још:(ВИДЕО) Лазански: Зашто Бајден зове!?
Вучић jе оценио да ће бити велика ствар када бисмо бар део тога успели да реализуjемо, jер би то онда, како истиче, значило да jе Путинова посета била изузетно успешна. Премиjер jе Путинову посету оценио као добру и важну и додао да jе на нама сада да се организуjемо како бисмо остварили постигнуте договоре и ту посету учинимо успешниjом. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА