Најновије

Премијер Албаније најавио посету Београду за 22. октобар

ТИРАНА - Премијер Албаније Еди Рама доћи ће у планирану посету Србији 22. октобра, рекао је данас његов заменик Нико Пелеши, док је српски премијер Александар Вучић рекао да ће о тој посети одлучити током викенда.
Еди Рама (Фото: ikub.al)

Еди Рама (Фото: ikub.al)

"Да ли ће до ње уопште доћи, о томе ћу током викенда да донесем одлуку", рекао Вучић за РТС. Он је навео да се о инциденту који се догодио на фудбалској утакмици Србија - Албанија и дрону са албанском заставом сада зна више. "Знамо и када су лица ушла у земљу, која лица, ко се са ким договарао и плашим се да многи у земљи из које стижу веома чудне оптужбе на рачун Србије неће бити много срећни када буду видели резултате истраге", рекао је Вучић. Он је навео да ће "и домаћу јавност и све међународне факторе веома брзо суочити са непобитним цињеницама како и на који нацин је то заверенички веома озбиљно, дуго припремано и направљено како би се Србија понизила".
Прочитајте још:Међународна конференција „Нова Европа“На ауто премијера Вучића налетела шкода у пуној брзини!
"Рама је потврдио да је одлучио да путује у Београд", у прву посету једног албанског премијера Србији у 68 година, рекао је Пелеши АФП-у. Уочи Рамине посете дошло је до инцидента током фудбалске утакмице Србија-Албанија, који је подигао тензије између две земље. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА