Најновије

Вујошевић: Тепић је нови капитен, Павловић ближи Кини него Партизану

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић изјавио је пре почетка нове сезоне у АБА лиги и сусрета са Солноком у суботу од 18 часова да је мађарска екипа квалитетна, а онда је испричао и многе податке у вези статуса, спремности и повреда црно-белог састава.
Спрема нови тим за победе (фото: kkpartizan.rs)

Спрема нови тим за победе (фото: kkpartizan.rs)

Вујошевић је опоменуо челнике АБА лиге да побољшају организацију такмичења, те да не дозволе ствари попут оне када је Солнок прошле године отказао коло у којем је играо са Партизаном због европског такмичења. "Против нас игра свако у најбољем могућем издању, па и Солнок. Јадранска лига мора бити стабилна и не би смела да дозволи такво понашање какво је мађарска екипа приказа прошле сезоне. Мора да се добије квалитет и прецизност, те да се направи пут за излазак из финансијске кризе", рекао је Вујошевић. Стратег црно-белих је навео да је менаџер Јаке Колубучара, Александар Рашковић преварио Предрага Даниловића како би Партизан потписао штетан договор. "Менаџер Александар Рашковић је преварио Даниловића да потпише уговор да ће исплатити Клобучара исплатити у одређеном времену, ако се то не уради, Партизан ће платити казну од 200.000 евра. Јесмо били неспретни, али смо исманипулисани. Било је покушаја да се преговора са Рашковића, али он и Клобучар нису поступили часно", навео је Вујошевић.
Прочитајте још:
Вујошевић је прокоментарисао предстојећу сезону АБА лиге и саставе конкурената за титулу, док је навео да ће Миленко Тепић бити капитен екипе, а Драган Милосављевић његов заменик. "Ми нисмо без амбиција, Звезда има одличну екипу и млад састав, Цедевита је одлична, Будућност после много година има тим за титулу, а ми ћемо покушати да их испратимо. Милосављевић се враћа крајем октобра, мора да прође одређено време да се још мало опорави. Он ће бити заменик капитена, а Тепић ће бити капитен. Милутинов неће тренирати још десетак дана. Александар Павловић је имао понуду из Кине, а и ми смо у контакту са њим. Ако се то не реализује, видећемо како ће ићи што се тиче повратка, али је ипак ближи Кини", закључио је Вујошевић. Нови капитен Партизана Миленко Тепић предочио је његова очекивања пред нову сезону. "За нас је Јадранска лига основна, јер она доноси Европу. Солнок није у овој лиги само да учествује, има амбиције, солидно је попуњен на свим позицијама и неће бити лако против њега. Надам се да ће се укинути блокада и да ћемо бити комплетни. Верујем да ће нам значити свака утакмица, после сваке утакмице ћемо бити бољи, трудићемо се да пратимо екипе у врху", закључио је Тепић. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА