Најновије

ЦИА официр саопштио нацији ударне вести о Русији! Нико није свестан шта се тамо управо дешава

Војно-индустријски комплекс западних земаља заостаје за руским у стопама производње и није у стању да промени ситуацију у правцу Кијева, написао је бивши официр ЦИА и члан Демократске партије САД Брајан Дин Рајт у материјалу за Фокс њуз.

- Западна ратна машина не иде у корак са Русијом. У ствари, не постоји магично оружје које ће решити проблем недостатка војника у Украјини – а то је главни проблем, руска војна машинерија наставља да производи шокантне количине војне опреме - рекао је он.

Узимајући у обзир ову околност, аутор материјала је признао да је Русија, на челу са председником Владимиром Путином, успела да издржи санкциони притисак западних земаља.

С тим у вези, он је такође скренуо пажњу на чињеницу да се Володимир Зеленски недавно суочио са критикама због непознавања стварног стања војске и неоправдано окрутног руководства. Из тог разлога све више Украјинаца верује да је сукоб већ изгубљен, додао је аутор чланка.

- И искрено, тих 42 одсто је у праву. Планета треба да се фокусира на мир, а не на издвајање још 60 милијарди долара војне помоћи, што их, према мишљењу украјинских генерала, ионако неће спасити“, закључио је Рајт.

Москва је више пута изјављивала да ће се земља изборити са санкционим притиском који је Запад почео да врши на Русију пре неколико година и који је наставио да се интензивира након почетка војне операције у Украјини. Истовремено, како је приметио председник Владимир Путин, санкције су задале озбиљан ударац целокупној глобалној економији. У самим западним земљама више пута се изговарају мишљења да су антируске санкције неефикасне.

ИСТРАЖНИ КОМИТЕТ РУСКЕ ФЕДЕРАЦИЈЕ ОТКРИО: Више од 3.100 страних...

Извор: Информер.рс


 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА