Најновије

КРАЈ ЈЕДНЕ ЕПОХЕ: Нема више Б92!

БЕОГРАД - Од Нове године Б92 одлази у историју , а на њено место долази ОТВ. Тако ће се звати нова телевизија, наследница Деведесетдвојке.
Б92 (Фото: Википедиа)

Б92 (Фото: Википедиа)

Променом имена окончаће се и промена концепта телевизије од информативне ка забавној , започета након што је ова телевизија из руку акционара прешла у руке иностраног власника. Један од последњих корака у том смеру је и практично скидање емисије "Утисак недеље" с програма. У самој кући нису желели ни да потврде ни да демантују ове информације. - Уколико буде донета одлука о промени назива телевизије, медији и шира јавност биће благовремено обавештени - кратко је прокоментарисао в.д. директора Б92 Владан Анђелковић. Ни главни и одговорни уредник Информативног програма и један од оснивача Б92 Веран Матић није био причљивији: - Промена имена  Б92 досад није озбиљно разматрана. Ако буде таквих одлука, свакако ће јавност на време бити обавештена - кратко је написао Матић у одговорима. Тим ће бити испуњена жеља потписника за промену имена медијске куће Б92 коју је покренуо један од оснивача Душан Машић како би се сачувала успомена на све уложено како би Б92 постао један од водећих информативних  брендова у Србији и региону.
Прочитајте још:

АСНС-Синдикат Војске Србије примљен у чланство ЕУРОМИЛ-а

Радош Љушић одлази из „Службеног гласника“

Б92, иначе, већ неколико месеци програм емитује из репортажних кола паркираних испред зграде у Булевару Зорана Ђинђића, где се налази редакција пошто је у току селидба ове куће на нову локацију, у комплекс на аутопуту у којем се налази и ТВ Прва. Истовремено, кабловски канал Б92инфо наставиће да се именује под тим именом, а име неће мењати ни Радио Б2 чије ће седиште убудуће бити у пословном центру "Еуроцентар", у центру Београда. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА