Најновије

Ови људи ће у четвртак одлучити о судбини меча Србија-Албанија!

НИОН - „Случај дрон“ добиће епилог у четвртак, кад ће у Ниону заседати Дисциплинска комисија УЕФА. Ако се чланови овог тела буду строго држали права, биће пресуђена победа службеним резултатом 3:0 за репрезентацију Србије, будући да су играчи противничког тима одбили позив судије Мартина Аткинсона из Енглеске да се врате на терен и наставе меч.
(Фото: РИА)

(Фото: РИА)

Уколико се буде тражило средње решење, одлука неће бити утемељена у праву, већ ће имати политички карактер и тада треба очекивати новчано кажњавање оба савеза уз обавезу одигравања новог сусрета. Фудбалској Србији остаје нада да ће „дисциплинци“ УЕФА строгим поштовањем Правилника штитити и право и сопствени интегритет. Притиске разних лобистичких, па можда чак и криминогених организација мораће да поднесу: Томас Партл из Аустрије, Жак Антенен из Швајцарске, Шандор Бержи из Мађарске, Џим Стјерне Хансен из Данске, Томас Хеа из Андоре, Ханс Лоренц из Немачке, Рудолф Репка из Чешке, Џејмс Шо из Северне Ирске и Жоел Волф из Луксембурга. Прва четворица од побројаних арбитрирали су Србији у „случају Ђенова“. Тада је ФСС због дивљања навијача у октобру 2010. године на стадиону „Луиђи Ферарис“ кажњен са 120.000 евра, једном утакмицом играња пред празним трибинама, а националном тиму Италије додељена су три бода.
Прочитајте још:

(ФОТО) ЏАКА КАО ХИТЛЕР: Албански репрезентативац нацистичким поздравом изазвао међународни скандал

Вокри: Oчекујем 3:0 за Албанију

Иако кривицу српске стране због упада навијача на терен нико неће бити у стању да оспори, јасно је као дан да је талас свега ружног покренула политичка провокација Албанаца с транспарентом на дрону. Такође, судија Партл и његове колеге мораће да имају у виду и то да су током преговора у просторијама Партизановог стадиона обе стране добиле директиву из УЕФА да се меч настави и да су Албанци одбили да то ураде, па је Аткинсон затражио од „орлова“ да изласком на терен покажу своју вољу да наставе утакмицу. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА