Најновије

Спрема се масовно истребљење људи: Ово је пет лажи о еболи које су вам продали званичници

Да ли због незнања, или из неких других, „виших" разлога, свет је поверовао у информације о смртоносном вирусу које је прва протурила америчка Влада, а које је затим пренео цео свет.
Ебола и у Немачкој (Фото: Јутјуб)

Ебола и у Немачкој (Фото: Јутјуб)

Јавности уопште није презентован прави начин на који се ова опака болест шири, нити им је објашњено како појединац може да заштити себе и своју околину. Медији и светски лидери здушно раде на томе да заштите финансијске интересе фармацеутских компанија, док им је здравље људи негде при дну листе приоритета. Због тога им је много битније, иако то јавности представљају другачије, да вирус настави да се шири и да зарази што већи број људи.

Ово је пет највећих лажи о еболи које су пласиране у јавност:

Ебола се шири само путем директног контакта са телесним течностима. Ова лаж ће коштати милионе људи живота. Истина је да се вирус еболе на мање раздаљине шири путем аеросола. Аеросоли су чврсте честице или мале течне капи настале из дима, прашине, летећег пепела и кондензованих гасовитих супстанци које могу да се нађу у атмосферском ваздуху. Неке од тих честица толико су велике да ако су светле могу бити виђене као магла или облак, или ако су тамне као дим или чађ. И не само то, већ се ебола шири и преко контаминираних површина. Вирус еболе може да опстане од неколико минута до више сати на отвореном. Дужина могућности заразе зависи од површине на којој се вирус налази, попут температуре или влаге. Човек који додирне контаминирану површину може да се зарази само тако што овлаш додирне очи или нос! Многи су се у Африци заразили због тога што су се у Африци возили таксијем, што значи да сваки облик јавног превоза убрзава ширење епидемије! Ебола неће доћи до САД Каква фатална грешка америчке владе, која је ову вест потурила баш када је званично потврђено да се у Даласу (Тексас) налази један човек оболео од смртоносног вируса. Водећи научници тврде да не само да није истина да ебола неће стићи већ до Америке, него је она увелико тамо, а удар епидемије ће бити јачи него што то ико може да претпостави. Здравство држи све под контролом: У овој лажи нарочито предњачи америчка Влада, која сваки пут када се говори о смртоносној болести, панично узвикује „све је под контролом!". Ебола је заправо потпуно ван контроле, што се најбоље видело на примеру који смо навели, у коме је откривен заражени у Даласу управо у тренутку када је Влада обавештавала јавност да ебола неће стићи до Америке. Од јавности се крије чињеница да је америчка Влада недавно купила 160.000 заштитних одела! И не само то, од јавности се крије и да је Барак Обама недавно потписао и одобрење да се свако ко има неки од симптома еболе одмах смести у карантин, па макар и принудно. Једина одбрана од еболе је лек Ова лаж ће убити милионе људи који су већ заражени. Фармацеутске компаније свим силама покушавају да себи обезбеде невероватне приливе новца ширећи дезинформације. Права истина је да ће људи бити заштићени уколико ојачају свој имуни систем, због чега је кључан унос доста воћа, поврћа и витамина Д. Међутим, уместо да јавности саопште ове податке, фармацеутске куће људе саветују да перу руке и да чекају да они избаце на тржиште вакцину против еболе. Епидемија еболе је чиста коинциденција Како су објавиле новине у Либерији, тамношњи научник тврди да је савремени вирус Еболе толико узнапредовао да је у питању највероватније продукт биоинжињеринга, односно вештачки створена болест! Многи амерички научници се већ годинама залажу за депопулацију уз помоћ оваквих болести! Др Ерик Пјанка са Тексашког универзитета тако је својевремено говорио да би било добро смањити људску расу за 90 одсто уз помоћ вештачки створених болести.
Прочитајте још:Ебола ће бити сузбијена за четири до шест месеци?!
Извор: Дневно рс.

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА