Најновије

Ханка Палдум хоће да се нагоди са Србином кога је мучила у логору!

САРАЈЕВО - Ханка Палдум, након што је тужила Горана Голуба због оптужби и кривичне пријаве да га је током рата у Босни и Херцеговини мучила у злогласном логору Силос на Игману, одлучила је да се са њим нагоди.
Ханка Палдум (Принтскрин: трт)

Ханка Палдум (Принтскрин: трт)

Како Курир сазнаје, певачица је затражила да она и бивши логораш спор реше ванпарнично, што нам је потврдио и његов адвокат Душко Томић. - Ханка је тужила жртву, мог клијента Горана Голуба, кога заступам и у овом процесу, али и мене, због чега сам ја ангажовао адвоката Енвера Дуповца, иако сам могао и сам да се браним. Она тврди да смо је тешко оштетили јер смо у јавност изнели истину с доказима и захтева од нас обојице надокнаду од по 20.000 КМ. Међутим, током три заказане расправе које смо имали тужилац је на захтев њеног адвоката тражио одгађање, и то је почело да се развлачи у недоглед. Очигледно је да они купују време. У међувремену Ханкин адвокат је тражио да се нагодимо, да повучемо кривичну пријаву. Мене нико није злостављао, па ја немам шта повући, а на Горану је да одлучи шта му је чинити! Он од те певачице само тражи јавно извињење - испричао је адвокат Томић.
Прочитајте још:

Скоро 2.000 полицајаца чува ЦГ гејеве

Терористички напад у Македонији, испаљени пројектили на зграду владе!

С друге стране, Минела, ћерка Ханке Палдум, која се јавила на њен телефон, тврди да нема говора ни о каквој нагодби. - Није истина да моја мајка тражи нагодбу! Она ће на суду истерати правду с тим човеком. За шта она њему да се извини?! Од тога нема ништа - каже Минела. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА