Најновије

Неда Украден има 40 година млађег дечка!

БЕОГРАД - Неда Украден (64) још једном је доказала да љубав године не броји нити гледа у крштеницу. Певачица је неколико месеци у страсној вези са 40 година млађим мушкарцем. Упућени у Недин љубавни живот тврде да никада није била срећнија и задовољнија, те да је управо нова љубав била главни мотив да се певачица знатно подмлади.
Принтскрин: Јутјуб

Принтскрин: Јутјуб

- Откако се појавила у халтерима на телевизији, Неди се удварају знатно млађи мушкарци. Међутим, мало ко зна да је један, и то четрдесет година млађи, већ освојио. Неда се са њим виђа кад год има слободног времена и по њој се види да јој прија ова веза. Стално је насмејана и расположена. Године им не представљају никакав проблем нити то спомињу. За сада се виђају у стану и труде се да сакрију везу за коју знају готово сви њихови пријатељи, говори добро обавештен извор. Оно што је такође неспорно јесте да се Неда у последње време видно подмладила, а имитацијом Бијонс у шоу програму ТЛЗП показала је да по изгледу и грађи може да парира много млађим женама. Певачицин сексепил уочили су многи мушкарци који су знатно млађи од ње, али Неда за сада не види даље од своје "пилетине". Четири деценије разлике очигледно за њу не представља никакву препреку.
Прочитајте још:

Разводи се Саво Милошевић!

НЕЈМАР: Каква бре Сораја?!

Певачица није била изненађена питањем о својој новој вези. - Моји вршњаци окупирани су девојкама од 20 година, па мени преостају само млађи мушкарци. Увек истичем да је важно да је човек млад духом, а крштеница није битна. Прија ми то што се за мене интересују доста млађи мушкарци од мене, рекла је Неда. Судећи по Недином љубавном избору, биће да се певачица придржава старе народне: "Пилетина се за прсте лепи" Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА