Најновије

Сукоб се наставља: ФСС није позвао Звезду на жреб за Куп

Сукоб на релацији Црвена звезда - Фудбалски савез Србије је настављен тако што црвено-бели нису добили позив на жреб за осмину финала Куп Србије!
Толе враголан (БКТВЊУЗ)

Толе враголан (БКТВЊУЗ)

Звезда није имала свог представника на жребу, а у ФСС су се правдали да је позив послат али на погрешан мејл. На “Маракани” то тумаче као нову бахатост и осионост челних људи савеза који на тај начин желе да омаловаже улогу најтрофејнијег српског клуба који је кренуо у отворену кампању за смену првог човека ФСС Томислава Караџића.
Прочитајте још:
Прекинут штраjк полициjе, почињу преговори
КОНФЛИКТ У ЕУ: Аустрија тужи Британију због нуклеарне електране!
Како кажу у Љутице Богдана, када су позвали савез и затражили образложење речено им је да је позив послат на и-мејл адресу. Међутим црвено-бели тврде да не корите ту адресу већ шест месеци и да су о томе уредно обавестили администрацију савеза. Тврдњу да је у питању намерна грешка у Звезди поткрепљују чињеницом да су позив за жреб шеснестине финала Купа добили на и-мејл адресу коју регуларно користе, а сада је позив послат на “стари” мејл. У сваком случају тешко је одупрети се утиску да су односи на релацији Звезда - ФСС све затегнутији и да прави “рат” тек предстоји. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА