Најновије

Вулин почасни грађанин Косовске Митровице

КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин посетиће данас Косовску Митровицу где ће обићи низ надлежних институција и примити повељу за почасног грађанина те општине.
! (Фото Јутјуб)

! (Фото Јутјуб)

Вулин ће најпре отворити нову зграду Центра за социјални рад у Косовској Митровици, а потом ће обићи кориснике социјалне помоћи радно ангажоване на уређењу дворишта цркве Светог Димитрија и њеног прилаза због предстојецих митровданских свечаности, саопштило је Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.
Прочитајте још:

ДРАМАТИЧНО: Шешељу остало још само шест месеци живота?!

Омбудсман: Нотари су уведени на погрешан начин

Вулин ће посетити и Филијалу Националне службе за запошљавање у Косовској Митровици и уручити уговоре о спровођењу јавних радова на којима су ангажоване особе са инвалидитетом. Састаће се и са председником Привременог органа општине Косовска Митровица, Александром Спирићем, начелником Косовско-митровачког округа, Васом Јелићем, као и директорима Центра за социјални рад, Филијале НСЗ и Филијале ПИО у Косовској Митровици. На крају посете, Вулин ће на Свецаној академији која ће бити организована на Факултету техничких наука примити повељу за почасног грађанина Косовске Митровице, саопштило је Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА