Најновије

Земље са највише канибала, силикоњара, проститутки...

Бразил се може похвалити са својих пет трофеја са Светских фудбалских првенстава, Данска носи титулу "Најсрећније државе на свету", али не могу се све државе похвалити само лепим стварима.
(Фото: Elitedaily.com)

(Фото: Elitedaily.com)

Punkufer.hr доноси топ 10 чињеница о којима нико не говори...Алкохол, цигарете, проституција - прочитајте најцрње светске податке! 10. Ко највише конзумира цигарете? Аустрија, иако је једна од држава Европске уније где пушење није ИН, и где је број пушача недавно драстично опао, заузима високо прво место као држава у којој је чак 37 одсто становника зависно од цигарета. 9. Највећи алкоси су... Иако се и Хрвати и Срби праве важни да највише пију и имају највећи број кафића, држава која је на првом месту по испијању алкохола је ипак - Белорусија. И то 17,5 литара алкохола по глави становника. 8. Пластика Јесте ли знали како је Јужна Кореја на првом месту по пластичним операцијама? Претпоставка је како је једна од пет жена имала неки облик пластичне корекције. 7. Где шуме више нема... Место које је познато по најбржој сечи шума на свету је Хондурас. Чак 70 одсто народа живи у високом сиромаштву, а дрво им је једини извор енергије. 6. Где људи кратко живе... С просечним животним веком од свега 49 година, Чад је држава с најкраћим очекиваним животним добом. 5. Најстарији занат Не, није Мађарска, нити Украјина - то је Немачка с чак 300.000 особа које раде у сексуалној индустрији. 4. Људетина за ручак? Канибализам је јако редак, али и дан данас се практикује у неким племенима. Једно доказано живи у Папуи Новој Гвинеји, а ту су још Конго, Амазонија... 3. Ко мрзи животиње? Јапанци су на првом месту као држава која је најокрутнија према животињама. 2. Деца у рату... Сомалија је држава која према статистикама има највише деце ратника. Неки од њих су стари тек 10 година, а од малих ногу уче да користе оружје. 1. Трговина људима Држава која је позната као место по високој стопи трговине људима је Бангладеш. Сваке године између 600 и 800 хиљада особа се прошверцује преко границе ради продаје.
Прочитајте још:Хитлерова ћерка влада светом: КГБ и Штази открили мрачну тајну чувану деценијама?(ВИДЕО) Археолози у чуду: Открили тунел који представља улаз у „подземни свет“
Извор: 021

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА