Најновије

Шешељ се јавио из Хага, још не зна кад креће за Србију

ШЕВЕНИНГЕН - Шешељ се јутрос јавио у Србију, али још не зна кад ће кренути за Србију. У складу са праксом Хашког трибунала, овај суд из безбедносних разлога потврђује када је оптужени привремено пуштен на слободу тек када напусти Холандију и иста пракса ће бити примењена у случају Војислава Шешеља.
Војислав Шешељ (фото: ICTY)

Војислав Шешељ (фото: ICTY)

Војислав Шешељ се јавио, рекао је Зоран Красић, потпредседник Српске радикалне странке. - Нема ништа посебно ново у односу на јучерашњи дан. Војислав Шешељ се јавио јутрос, али није имао никакву информацију из Хашког трибунала - рекао је Красић. Заменик председника Српске радикалне странке (СРС) Немања Шаровић изјавио је да ће јавност бити обавештена о тачном термину доласка Војислава Шешеља из Хага чим радикали буду знали тачно време слетања авиона којим ће из Хага допутовати у Београд, да би грађани могли да га дочекају. Претресно веће Хашког трибунала одобрило је Војиславу Шешељу привремено пуштање на слободу.
Прочитајте још:

ВУЧИЋ: Србиjа jе слободна, jедна и недељива!

ВУЛИН: Пуштање Шешеља на слободу је покушај дестабилизације Владе Србије!

Војислав Шешељ је провео 11,5 година у Хашком трибунали, а оптужен је за бројне ратне злочине. Оптужница против Шешеља подигнута је 14. фебруара 2003., а у притвор Међународног суда је пребачен 24. фебруара исте године. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА