Најновије

Вујошевић: Свака следећа утакмица Еврокупа је елиминациона

БЕОГРАД - Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић рекао је данас да је црно-белима свака утакмица до краја групне фазе Еврокупа елиминиациона и да верује да његов тим може да победи Асесофт.
Вујошевић (фото kkpartizan.rs)

Вујошевић (фото kkpartizan.rs)

Партизан се налази на последњем месту на табели групе Е са скором 0-4, док Асесофт има учинак 3-1. "Имали смо тежак распоред, везали смо три гостовања на четири утакмице и било је изузетно тешко. Нисам правио математику и не желим калкулације, нама је свака следећа утакмица најважније и елиминациона. Могли смо да победимо у Волгограду и Јерусалиму, али нисмо успели. Притисак оптерећује, али тако се екипа челици", рекао је Вујошевић на конферецнији за медије у хали Пионир. Асесофт је у припремном периоду победио српског шампиона са 28 поена разлике - 87:59. "Долази нам Асесофт, са којим смо играли у припремном периоду и уверили се да имају квалитетан тим са великим финансијским могућностима. Мораћемо да уложимо велики напор како бисмо забележили победу", рекао је Вујошевић. Он је изразио незадовољство због правила УЛЕБА око бодовања, пошто је Партизан сврстан у четврти шешир уочи такмичења. "То је неприродан киртеријум УЛЕБ-а и њихова подела бодова где се исто вреднују резултати у Еврокупу и Евролиги", рекао је он. Тренер Партизана додао је да Милан Мачан није потпуно спреман, али ће највероватније бити у екипи.
Прочитајте још:Ана задржала пето место!Ноле се данас бори против целе Хрватске!
"Мачван би требало да буде у тиму за меч против Асесофта, али неће моћи да пружи максимум. Има малу руптуру мишића која је доста дубока, то није бол који указује на опасност и може преко ње да се игра", рекао је Вујошевић и додао да једва чека повратак на терен капитена Драгана Милосављевића. Бек Партизана Михајло Андрић истакао је да црно-бели морају да добију овај меч ако желе да остану конкурентни. "Очекује нас добар противник који има доста странаца. Партизан сваки меч иде на победу, прошао је кризан период и надам се да ћемо заиграти још боље", рекао је Андрић. Утакмица Партизан - Асесофт игра се сутра од 18 сати у хали Пионир. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА