Најновије

Ђоковић у финалу Мастерса у Лондону

ЛOНДOН - Наjбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се данас у финале завршног Mастерса у Лондону, пошто jе савладао Jапанца Kеиjа Нишикориjа са 6:1, 3:6, 6:0.
Новак Ђоковић (Фото: ЈуТјуб)

Новак Ђоковић (Фото: ЈуТјуб)

Ђоковић jе пласманом у полуфинале осигурао прво место на краjу сезоне, док jе победом над Нишикориjем дошао у ситуациjу да статус наjбољег потврди и одбраном титуле. Српски тенисер jе одлично одиграо први сет, коjи jе решио за само 23 минута. У другом сету jе дошло до малог опуштања у његовоj игри, што jе Нишикори искористио и увео неизвесност у меч. Публика jе у тим тренуцима аплаудирала после грешака Ђоковића, што jе додатно наљутило и избацило из ритма Србина. Mеђутим, Новак jе успео да се извуче из неугодне ситуациjе и у наставку меча покаже да jе наjбољи кад jе то наjпотребниjе. Oдлучуjући сет завршио jе без изгубљеног гема и са убедљивих 6:0 прошао у финале.
Прочитајте још:Дејан Станковић нови селектор Србије?
Његов ривал у финалу биће победик дуела између шваjцарских тенисера, Роџера Федерера и Станисласа Вавринке. Tурнир у Лондону игра се за укупан наградни фонд од 6,5 милиона долара. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА