Најновије

Надал: Ђоковић је фантастичан и заслужио је титулу најбољег играча света!

MAДРИД - Шпански тенисер Рафаел Надал оценио jе данас да jе Новак Ђоковић своjим квалитетима заслужио статус наjбољег играча света.
Надал: Ђоковић је број један! (Фото: ЈуТјуб)

Надал: Ђоковић је број један! (Фото: ЈуТјуб)

"Новак jе фантастичан играч. Заслужуjе место броj jедан и због чињенице да дуго ниjе имао никакву повреду, што jе за jедног играча од велике важности", рекао jе Надал. Наjбољи српски тенисер коjи jе освоjио завршни Mастерс у Лондону, пошто му jе у финалу Роџер федерер предао меч без борбе, завршио jе годину на првом месту, трећи пут у четири године. Шпански тенисер коjи jе пропустио завршницу у Лондону због операциjе слепог црева нада се да ће га повреде заобићи наредне сезоне. Надал планира да започне тренинге у децембру, када ће стартовати припреме за одбрану титуле на ATП турниру у Дохи у jануару. "Ниjе ово била лака година, нарочито њена друга половина, али то jе део мог живота и кариjере и то прихватам као тако", рекао jе Надал у интервjуу Роjтерсу. Надал jе проблеме са повредама први пут имао у jауару ове године, кда jе због болова у леђима поражен у финалу Aустраиjен опена од Станисаласа Вавринке.
Прочитајте још:Партизан изгубио од Лијетувос Ритаса
Надал jе успео на време да се опорави за Ролан Гарос на коjем jе освоjио девету титулу шампиона Oтвореног првенства француске у кариjери победом над Ђоковићем у финалу. Ипак, Надаллови проблеми са повредама настављени су на Вимблдону када jе изгубио у четвртом колу од тинеjџера из Aустралиjе Ника Kиргиоса, пре него што га jе повреда ручног зглоба натерала да одустане од УС Oпена. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА