Најновије

Ђоковић освојио Париз

ПAРИЗ - Наjбољи тенисер света Новак Ђоковић одбранио jе титулу на Mастерсу у Паризу, пошто jе данас у финалу победио Kанађанина Mилоша Раонића са 6:2, 6:3.
Тенис (Фото: tenisbytow.pl)

Тенис (Фото: tenisbytow.pl)

Ђоковић jе наставио са добрим партиjама у завршници сезоне, освоjивши 47. трофеj у кариjери, а шести у сезони. Захваљуjући овоj победи, Ђоковић jе одбранио 1.000 бодова и додатно увећао педност на ATП листи испред Роџера федерера, jер jе Шваjцарац поразом у четвртфиналу изгубио бодове, пошто jе прошле године у главном граду француске стигао до полуфинала. До четврте победе у исто толико међусобних дуела против Раонића, Ђоковић jе стигао за свега сат времена и 24 минута, током коjих jе демонстрирао врхунски тенис. Српски тенисер jе у оба сета долазио до вођста од 3:0 и већ у уводним деловима меча дао до знања тренутно 10. тенисеру света да неће имати шта да тражи у увом дуелу.
Прочитајте још:Ненад Крстић сломио руку!
Раонић jе већи отпор пружио у првом сету када jе имао и jедине бреjк лопте у меч, али jе 27-годишњи Београђанин то лако решавао у своjу корист и убедљиво дошао до jубиларне 20. титуле из мастерс сериjе. Ђоковић се сада сели на завршни турнир у Лондон, где му такоде предстоjи одбрана титуле. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА