Најновије

СНС: Демократска странка вређа грађане!

НOВИ СAД - Новосадски одбор Српске напредне странке саопштио jе данас да Демократска странка вређа грађане кад оптужуjе неку другу партиjу за прекраjање изборне воље бирача уценама, притисцима и куповином одборника и посланика.
Позиција и опозиција

Позиција и опозиција

Напредњаци наводе да су се функционери ДС, док су били на власти, толико бахато понашали у скупштинама од коjих су, како сматраjу, направили "пиjаце" уместо домова демократског одлучивања демократски изабраних народних представника. СНС наводи да и данас на покраjинском нивоу, где демократе држе власт, постоjе преласци посланика у ДС "коjи нису баш логични". "Подсећања ради, две посланице, jедна из Нове Србиjе Веље Илића а друга из ПС С Богољуба Kарића, напрасно закључуjу да им jе ипак ближи Боjан Паjтић од Aлександра Вучића и да им jе уз Паjтића боља будућност", наводе напредњаци. СНС сматра да иза поменутог преласка у ДС има ипак "нешто више од тог бесмисленог веровања" и позиваjу надлежне државне органе да испитаjу поменути случаj, али и "броjне претходне прљаве радње у скупштинама широм Србиjе".
Прочитајте још:Вулин о фашизму
Демократска странка саопштила jе раниjе данас да СНС наставља притиске на посланике у Скупштини Воjводине и не бира средства да дође на власт у покраjини. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА