Најновије

ШЕШЕЉ: Поносан сам на Хрватску и још поноснији на европску декларацију

Лидер Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ изјавио је да је веома поносан на декларацију, коју је о њему усвојио Хрватски сабор и нагласио да ће бити још поноснији када Европски парламент данас усвоји резолуцију која се тиче њега, а коју су иницирали управо хрватски посланици.

Шешељ (Фото: ЈуТјуб)

Шешељ (Фото: ЈуТјуб)

Шешељ је нагласио да декларација и резолуција значе да је разбио медијску блокаду коју му је одмах по повратку из Хашког трибунала наметнула власт Александра Вучића, а да је његова стратегија бацања медијског мамца Хрватима постигла пун ефекат.

Лидер радикала је на данашњој конференцији за новинаре рекао да медијску блокаду, којој је изложен у Србији, поред сталне присутности у хрватским медијима, разбија и присуством на друштвеним мрежама, које, како каже, током 12 година боравка у Хашком трибуналу готово није ни познавао.

"На Твитеру, где ми је налог отворио син, имам око 3.000 следбеника, а посебно је лајкован цитат Јована Дучића да су Хрвати најхрабрији народ на свету, не зато што се никога не боје, већ зато што се ничега не стиде", рекао је Шешељ.

Он је поново позвао премијера Србије на ТВ дуел на једној од телевизија са националном фреквенцијом и да се аргументовано суоче један с другим.

Шешељ је демантовао да су му приликом пуштања на привремену слободу били предочени одређени услови и нагласио да ништа није потписао, нити је са било ким у Трибуналу о условима разговарао.

Прочитајте још:
ПРЕДСЕДНИК ТРИБУНАЛА: Шешељ је у Србији а не код нас, Србија нека га регулише!

Извор: Вести онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА