Најновије

Типсаревић се усељава у зграду Томе Николића

БЕОГРАД - Тенисер Јанко Типсаревић и његова супруга, дизајнерка Биљана, напуштају Бежанијску косу и селе се у елитни део Новог Београда.
вајдскриндолпејпер.цом

вајдскриндолпејпер.цом

Брачни пар је купио стан у згради у којој некретнину има и председник Србије Томислав Николић, Млађан Динкић, али и тенисерка Ана Ивановић, чији је дечко, немачки фудбалер Бастијан Швајнштајгер, такође заинтересован да купи стан баш на тој локацији. Типсаревићи опремање новог животног простора приводе крају, а селидбу ће обавити до краја године. - Биљана и Јанко одлучили су да пређу у већи простор због ћерке Емили, која ће 17. јануара напунити годину дана. Стан сређују намештајем из иностранства - каже наш извор близак Типсаревићима и додаје: - Они не воле ноћни живот и највећи део времена проводе у свом стану у друштву најближих. Планирају да ћеркин први рођендан прославе баш у новом стану. Не журе да се преселе јер хоће да нови простор уреде баш онако како су замишљали. С уживањем сређују дечју собу, у којој ће доминирати нежне боје - завршава наш извор.
Прочитајте још:

Звезда деведесeтих признала: „Пропао сам, нико више не слуша моје песме“!

Цена квадрата у овој згради је око 2.000 евра, а налази се на месту где је некада била Амбасаде Републике Кине, која је срушена током бомбардовања 1999. године. Стан Типсаревића има око 200 квадрата, што значи да су га платили око 400.000 евра. Ова зграда привлачи многе познате личности, па је у њој стан пазарио и фудбалер Александар Коларов. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА