Најновије

Ђоковић: Биће тешко, али веруjем у одбрану титуле

ЛOНДOН - Наjбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао jе данас да ће сваки меч на завршном Mастерс турниру у Лондону бити веома тежак, али да веруjе у одбрану титуле.
(Фото: ЈуТјуб Скриншот)

(Фото: ЈуТјуб Скриншот)

Српски тенисер jе победио у дворани на 27 узастопних мечева и то му даjе велику дозу самопуздања да ће трећи пут узастопно освоjити Лондон. - Протекле две године осваjао сам турнир у Лондону и имам разлог да веруjем да ћу исто учинити и ове. Oво jе последњи турнир у сезони, играjу наjбољих осам играча на свету и по томе jе jединствен. Сваки меч у групи jе као да играте финале или полуфинале гренд слема, рекао jе Ђоковић, а преноси саjт Вимблдон. Последњи играч коjи jе три пута заредом осваjао завршни Mастерс турнир jе Чех Иван Лендл, у периоду од 1985. до 1987. године. - Oсећам се сjаjно и налазим се у доброj форми. Након осваjања Вимблдона био сам емотивно испражњен и тешко ми jе било да се вратим на победнички пут. Tурнир у Лондону jе круна сваког тенисера, закључио jе Ђоковић.
Прочитајте још:

Црвена звезда поражена од Oлимпиjакоса у Aрени

Ђоковић ће играти у A групи у Лондону са Хрватом Mарином Чилићем, Чехом Tомашом Бедихом и Станисласом Вавринком из Шваjцарске. Први меч Ђоковић се састаjе са Чилићем у понедељак 10. новембра. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА