Најновије

ВЕСИЋ: Пријаве против свих који су уништавали градску имовину на протесту

Поднећемо пријаве против свих оних који су уништавали градску имовину на протесту у Београду у суботу увече, изјавио је данас заменик градоначелника Београда Горан Весић, који је своје политичке противнике назвао „фашистима“ и оптужио их да „мрзе“ Београд.

Горан Весић (Фото: Јутјуб)

Весић је на конференцији за новинаре рекао да Драган Ђила „мрзи Београд“, а за председника општине Стари град Марка Бастаћа је оценио да се понаша као „хулиган“.

„Спречавају развој Београда, уништавају имовину“, набрајао је Весић и указао да је протест опозиције почео „насиљем над женама“, а да се завршава уништавањем градске имовине.

Он је рекао да ће пријаве бити поднете против оних који су у суботу увече на протесту у центру Београда „уништавали“ јавну имовину, али и организатора протеста.

Председник Скупштине Београда Никола Никодијевић сматра да се „мржња мале групе опозиционих лидера према Александру Вучићу претворила у мржњу према Београђанима и Београду“. Никодијевић тврди да ти опозициони политичари раде против интереса Београђана, а поручио је и да градске власти неће одустати од уређења Београда.

Лидери опозиције однели ограду са Трга пред Градску скупштинуПрочитајте ОВДЕ

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Весић: Ми градимо, они спречавају, да ли је то нормално?

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА