Најновије

ДАЧИЋ: Морамо да реформишемо СПС!

БЕОГРАД - Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић изјавио је данас у Београду да је потребна реформа партије и позвао чланове да се јасно дистанцирају од онога што је штетно за СПС и Србију.
(Фото: ЈуТјуб)

(Фото: ЈуТјуб)

Дачић је на изборној конференцији београдске организације социјалиста рекао да је сада прилика да Србија, чак и по цену непопуларне политике, дође на своје место и постане економски развијена, део модерног света и да буде чланица ЕУ. Он је навео да не жели да обећава нереалну политику и да социјалисти не могу бити утописти. - На следећим парламентарним изборима играћемо другачију утакмицу са поремећиним идеолошким вредностима, јер данас имамо странке левице које су антисоцијалистичке, попут Демократске странке и Социјадемократске странке, рекао је Дачић.
Прочитајте још:

Дачић: Нити је ЕУ званично тражила признање Косова, нити је Косово признало пет чланица ЕУ

Председник београдске организације социјалиста Александар Антић рекао је да је данашња конференција прилика да се дефинишу нови приоритети и да се говори о политици странке и о томе колико је важно да СПС буде модерна партија и да уђе у процес реформи које ће је увести у ранг модерних социјалдемократија у Европи. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА