Najnovije

DAČIĆ: Moramo da reformišemo SPS!

BEOGRAD - Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas u Beogradu da je potrebna reforma partije i pozvao članove da se jasno distanciraju od onoga što je štetno za SPS i Srbiju.
(Foto: JuTjub)

(Foto: JuTjub)

Dačić je na izbornoj konferenciji beogradske organizacije socijalista rekao da je sada prilika da Srbija, čak i po cenu nepopularne politike, dođe na svoje mesto i postane ekonomski razvijena, deo modernog sveta i da bude članica EU. On je naveo da ne želi da obećava nerealnu politiku i da socijalisti ne mogu biti utopisti. - Na sledećim parlamentarnim izborima igraćemo drugačiju utakmicu sa poremećinim ideološkim vrednostima, jer danas imamo stranke levice koje su antisocijalističke, poput Demokratske stranke i Socijademokratske stranke, rekao je Dačić.
Pročitajte još:

Dačić: Niti je EU zvanično tražila priznanje Kosova, niti je Kosovo priznalo pet članica EU

Predsednik beogradske organizacije socijalista Aleksandar Antić rekao je da je današnja konferencija prilika da se definišu novi prioriteti i da se govori o politici stranke i o tome koliko je važno da SPS bude moderna partija i da uđe u proces reformi koje će je uvesti u rang modernih socijaldemokratija u Evropi. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA