Најновије

Дачић разговарао са Шешељем: Садржај разговора се не зна

БЕОГРАД- Вицепремијер Ивица Дачић и лидер радикала Војислав Шешељ разговарали су телефоном - сазнају „Новости“. Али, њихове верзије о томе шта је била тема разговора, разилазе се у потпуности.
Ивица Дачић (Фото: mc.rs)

Ивица Дачић (Фото: mc.rs)

Разговор са Шешељем, шеф дипломатије и председник СПС за „Новости“ преноси овако: - Радикали хоће да атакују на наше бирачко тело. Шешељ је позвао социјалисте да пређу код њега, а да не подржавају мене и Александра Вучића. Тражио је да се обрати путем „Скајпа“ делегатима Конгреса СПС. Одговорили смо му да је он и његова политика највеће зло за Србију и српски народ и да угрожава међународну позицију земље својим изјавама. Шешељ је највећи противник СПС, а Слободан Милошевић је највећу грешку направио када је позвао социјалисте да гласају за њега. Шешељеву изјаву у којој позива социјалисте сматрамо као провокацију. Онај кога Шешељ подржава највећи је губитник. Први човек радикала каже, за „Новости“, да га је Дачић позвао и додаје: - Молио ме је да му дам подршку на конгресу социјалиста. А ја сам му рекао да припреми видео-линк и да ћу се уживо обратити. Наравно, да вам нећу препричавати наш разговор. То није учтиво, али са Дачићем могу да се нашалим.
Прочитајте још:Шешељ опет прозива Вучића: Изгубићеш ореол јунака, ако…Дугин посетио Шешеља
На питање да ли га је, на пример, Дачић питао за здравље или који су му наредни политички потези, Шешељ каже: - Не, није стигао да ме пита како сам, од мојих досадашњих политичких потеза глава га је већ заболела. Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА