Најновије

Ђоковић задовољан учешћем у ИПТЛ лиги

ДУБАИ- Није освојио шампионску титулу са екипом „Ројала“ из Емирата, али Новак Ђоковић је више него задовољан утисцима после дебитантске сезоне Међународне тениске лиге. Наш ас је истакао да је ово за њега било потпуно ново искуство, да би можда постизао и боље резултате да је имао више времена да се припреми на правила, али да је цео пројекат заслужио највишу оцену.
Ђоковић (Фото: ЈуТјуб)

Ђоковић (Фото: ЈуТјуб)

- Дефинитивно сам уживао у овом искуству. Путовао сам први пут у Индију у животу, и било је лепо. То што време проводите са екипом, што сте заједно са легендама овог спорта, којима сте се дивили као клинац, и још им се дивите, ја ценим - рекао је Ђоковић за медије из Дубаија. Ноле је најавио да ће и 2015. бити учесник ИПТЛ лиге. - Учествовао сам на две локације ове године, у Индији и Дубаију, а можда ћу следеће играти на више места. Ко зна. Ако ме Махеш жели, ту сам. Ово је дефинитивно успех. Он је мозак и неко ко стоји иза целе ове идеје. Сећам се да смо причали о ИПТЛ лиги први пут пре годину и по дана када ми је представио пројекат, и још тада сам имао позитиван став о свему. Играч из Београда сматра да је такмичење успело, посебно на маркетиншком плану. - Ово је добра ствар за тенис. У деловима планете где наш спорт још није на нивоу на ком би могао да буде, ИПТЛ повећава популарност и помаже да се тенис прошири на нова тржишта. Веома сам срећан што сам део тога - закључује Ђоковић. Новак је већ данас требало да стигне из Емирата у Европу, тачније у Монте Карло, јер почињу и званичне припреме за нову сезону, где ће се наћи обојица тренера, Борис Бекер и Марјан Вајда, и цео стручни штаб. Спаринг партнер Нолету ће бити Филип Крајиновић, али ће у Монаку тренирати још тенисера, попут Раонића, Соузе, и других.
Прочитајте још:Изабран нови председник ФК Црвена Звезда
Ускоро повратак у Емирате Новак се враћа у Емирате за око две недеље, када га чека учешће на егзибиционом Мубадала шампионату, а потом игра и АТП турнир у Дохи. - Мубадала је одличан догађај, који ми служи и као добра припрема за почетак сезоне. Драго ми је што ћу и ове године играти ту - објаснио је Ђоковић. Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА