Најновије

Оженио се Игор Стрелков: Она је одвела хероја пред олтар (ФОТО)

Игор Стрелков бивши министар одбране и бивши командант оружаних снага Новорусије оженио се 17. децембра, за свој 44- ти рођендан, тајно, далеко од очију јавности. Ово је потврдио шеф обавештајне службе ДНР генерал-мајор Сергеј Петровскиј.
Фото: star-town.ru

Фото: star-town.ru

Информације о браку потврдила је и новинарка Оксана Шкода, која је Стрелкову честитала на друштвеној мрежи Фејсбук. Касније у коментарима Стрелков је појаснио да је његов избор била његова помоћница, а њено име је Мирослава Регинскаја. Игор Стрелков је био већ два пута ожењен, а други пут се развео пре пет година. Има два сина, 10-годишњег Андреја и 16-годишњег Александара. Игор Стрелков (Игор Гиркин) је рођен и одрастао у Москви. Датум рођења - 17. децембар, 1970. Године 1993. дипломирао је на Московском државном институту Историјског архива. Историчар по образовању. Служио је у ФСБ, пензионисани у чину пуковника.
Прочитајте још:СТРЕЛКОВ: Кијев се спрема за нови рат, само чека сигнал да се Русија неће војно умешатиСТРЕЛКОВ: Украјинци вишецевним ракетним бацачима „Ураган” гађају Доњецк
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА