Најновије

Михајловић би смирио Балотелија

ЂЕНОВА - Опште је прихваћено да Марију Балотелију, да би коначно показао на терену оно што многи сматрају да носи у себи, није потребан тренер него васпитач. Председник Сампдорије Масимо Фереро истиче да би италијанског нападача у живот вратио рад са Синишом Михајловићем.
Михајловић би "средио" Балотелија (Колаж: Правда)

Михајловић би "средио" Балотелија (Колаж: Правда)

Председник Сампдорије Масимо Фереро рекао је да би за фудбалера Ливерпула Марија Балотелија најбољи потез у овом моменту био прелазак у Ђенову. Темпераменти функционер сматра да би се популарни "Супер Марио" смирио кроз рад са тренером Синишом Михајловићем. "Марио је под константном лупом медија и нема ко да га заштити. Иако можда не спадамо у сам врх европског фудбала, верујем да би га Сампдорија смирила и вратила у живот. Он би морао да прогута понос и дође у мању средину", рекао је Фереро за италијански лист Газета дело спорт.
Прочитајте још:Марио Балотели кажњен због „расистичке“ објаве на Инстаграму (ФОТО) Синиша Михајловић суспендован (ВИДЕО) ОВАКО ПСУЈЕ СИНИША МИХАЈЛОВИЋ: „Ма носите се сви у кур.ц“!
Фереро је подсетио да је сличан проблем имао и Антонио Касано и да је својевремено преласком на Мараси у потпуности сазрео као играч. Балотели је ове сезоне у свим такмичењима постигао само два гола на 15 утакмица. Он је током каријере играо још за Интер, Манчестер Сити и Милан. Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА