Најновије

Новак креће нову сезону из Монака

Нема много паузе за тенисере током године. Иако је за најбоље светске играче сезона званично затворена после Лондона, одмора није било много, па су сада сви играчи фокусирани да се што боље припреме за изазове који их чекају у новој години.
Ђоковић (Фото: ЈуТјуб)

Ђоковић (Фото: ЈуТјуб)

Нема много паузе ни за Новака Ђоковића. Играо је недавно на егзибиционом турниру Премијер лига, а егзибицијом ће почети и 2015. годину. Све то у склопу што боље припреме за први Грен слем у сезони, Аустралија опен, који је Новак освајао четири пута и сада ће јурити пету круну у Мелбурну. Најбољи играч света је освојио седам титула у 2014. години, а припреме за 2015. обавља у резиденцији у Монте Карлу. Протеклих дана, Ноле је тренирао са осмим играчем света Милошем Раонићем, те колегом из Дејвис куп репрезентације Србије Филипом Крајиновићем. Друштво су им правили и Жоао Соуза, Андреас Сепи, Марко Ћекинато, Матео Виола, Сергеј Бубка јуниор, Уго Нис и Стефано Наполитано. Тренирали су у АТП кампу у Монте Карлу, а дозвољено им је да користе и атлетску стазу стадиона „Луј други“, када фудбалски клуб Монако нема обавезе.
Прочитајте још:Тренер Интера верује у Видића
Због благе климе Ноле нема потребе да одлази у топлије крајеве, а такође у Монте Карлу може да тренира на тврдој подлози. Први рекет света нову сезону започиње на егзибиционом турниру Мубадала светски шампионат, који ће да буде одржан у Абу Дабију, Почиње 1. јануара и траје два дана, а осим Новака Ђоковића, учешће су обећали и Рафаел Надал, Станислас Вавринка, Фелисијано Лопез и Николас Алмагро. Одмах после тога за Новака следи турнир у Дохи, који почиње 4. јануара. Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА