Најновије

Американци разочарани филмом који је "запалио" односе између САД и Ј. Кореје

САД - Амерички критичари нису задовољни контраверзним филмом Интервју, који је изазвао међународни скандал и испровоцирао хакерске нападе на компанију Сони. Филм није одушевио ни обичне гледаоце.
Сцена из филма Интервју (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Сцена из филма Интервју (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Контроверзни филм Интервју базиран на измишљеној причи о атентату на севернокорејског лидера Ким Џонг-уна, који је изазвао међународни скандал и испровоцирао хакерски напад на компанију Сони није оправдао очекивања гледалаца – преноси амерички портал Хил, позивајући се на многобројне рецензије, објављене у штампаним издањима и на интернет сајтовима. Гледаоци филма Интервју сматрају да је скандал везан за његово појављивање у дистрибуцији далеко интересантнији од самог филма. Филмски критичар Бетси Шарки у чланку, објављеном у листу Лос Анђелес Тајмс, оценио је филм о убиству севернокорејског лидера Ким Џонг-уна као претерану пародију. Само 50% посетилаца једног од најпознатијих интернет сајтова на којима се процењују нови филмови Ротен Томатос (Трули прдајз) рекло је да им се филм допао. Премијера филма Интервју у бископима САД одржана је 25. децембра 2014.године. Раније је филм повучен из планиране дистрибуције после избијања међународног скандала. Компанија Сони, у чијој је продукцији снимљен филм, отказала је америчку премијеру због претњи хакера.
Прочитајте још:ХАКЕР: Обама санкционише Крим укидањем Гмејла, Виндоуса и Скајпа! Северна Кореја се суочава са прекидима интернета Ово је филм због ког се свађају САД и Северна Кореја (ТРЕЈЛЕР)
Извор: Глас Русије

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА