Најновије

СНС: Хистерични Пајтић опет показује да је лажов и незналица

БEOГРAД - Српска напредна странка сматра да jе лидер Демократске странке Боjан Паjтић "лажов и незналица" и да обмањуjе jавност када говори о пословању Народне банке Србиjе и компаниjе Eр Србиjа.
СНС и ДС - вечити рат!

СНС и ДС - вечити рат!

"Kад год се Боjан Паjтић, 15-годишњи хистерични властодржац, обрати грађанима Србиjе, на било коjи начин, он изнова показуjе какав jе лажов и незналица", наводи СНС у саопштењу. Kако тврде напредњаци, Паjтић, "да ли због тога што jе лажов, или због тога што jе незналица", по ко зна коjи пут, обмањуjе jавност по питању пословања Народне банке Србиjе, Eр Србиjе и свега о чему говори. Лидер демократа jе, како су пренели београдски медиjи, рекао да jе Народна банка Србиjе први пут у историjи губиташ и да jе таj губитак већи од комплетне уштеде на платама и пензиjама, као и да jе буџетом преузето 160 милиона евра дуговања Eр Србиjе. "Да би Боjану Паjтићу било jасниjе, основни задатак НБС jе обезбеђивање макроекономске стабилности, држање под контролом инфлациjе и стабилности националне валуте, како цене не би дивљале, као што су дивљале за време владавине Демократске стране, када су његови другари из ДС зарађивали чак и на курсним разликама", наводи СНС. Напредњаци у саопштењу моле Паjтића да се не брине о средњем слоjу грађана, "jер jе заслугом њега, његових приjатеља таjкуна и осталих паметњаковића из ДС, средњи слоj омаловажен, осиромашен, опљачкан и уништен".
Прочитајте још:„Држава“ неписмености, на Косову преко 80.000 људи не зна да пише
Грађани се, додаjу из СНС, сећаjу да jе Србиjа била подељена на два дела, са jедне стране биле су демократе и њихови финансиjери таjкуни, а са друге стране већина грађана Србиjе, коjи су управо због „економске политике ДС-а“ доведени на руб егзистенциjе. "Да ли jе збуњен или незналица, или само поново лаже, али управо jе Боjан Паjтић таj коjи jе реконструисао своjу владу, а не влада Србиjе", напомињу напредњаци. Kако тврде, то jе урадио криминалном куповином посланика, само да би сачувао своjу премиjерску фотељу, "у коjоj, да буде jош трагичниjе, и не седи, jер данима, месецима и годинама не долази на посао". "Сви знамо да демократе знаjу да лажу, краду и обмањуjу, али грађани нису слепи и знаjу да jе 158 милиона дуга, о коjем толико воле да причаjу, заправо дуг из времена када су они господарили JAT-ом, а Eр Србиjа jе здраво и профитабилно предузеће, коjим се Србиjа поноси", закључуjе се у саопштењу. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА