Најновије

Томислав Караџић: Вучић и Николић су тражили да останем на функцији

БЕОГРАД- Председник Фудбалског савеза Србије (ФСС) Томислав Караџић у интервјуу за новогодишњи број НИН-а изјавио је да је могућност одласка са места првог човека српског фудбала први пут понудио средином 2013. године, али да су тада против оставке били премијер Александар Вучић и председник Томислав Николић.
Томислав Караџић (Фото: Јутјуб)

Томислав Караџић (Фото: Јутјуб)

"На том састанку били су Николић и Вучић. Прва тема била је да се утакмица са Хрватском уз помоћ државног врха организује тако да се не догоди скандал. Било је речи и око мог битисања на функцији председника. Тада сам први пут рекао да сам спреман да одем у сваком тренутку", рекао је Караџић. Одговарајући на питање како су реаговали Вучић и Николић, Караџић је казао: "Рекли су - за сада не, видећемо на крају године. И ево прошла је та 2013, ево је и 2015. година", истакао је Караџић. Председник ФСС нагласио је да улази у последњу годину мандата и да нема намеру да се поново кандидује. "Најкасније до краја 2015. одлазим. Можда и раније ако неко понуди бољитак“, казао је Караџић. Он је нагласио да је оставку нудио и након скандала на утакмици са Италијом у Ђенови, као и након меча против Албаније у Београду, али да је у оба случаја Извршни одбор одбацио такву могућност.
Прочитајте још:(ВИДЕО) „Делије“ најбољи навијачи на свету у 2014. години!
Караџић је додао да клупски фудбал преживљава драматичне тренутке и подвукао да је једино решење приватизација. "Шта могу да кажем за људе који су водили клубове, а сада су милионери? Њима не одговара приватизација, затечено стање им омогућава да краду“, поручио је Караџић. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА