Најновије

(ВИДЕО) ПРОНАЂЕН НЕСТАЛИ АВИОН: Беживотна тела плутају у води

Неколико тела путника и делови малезијског авиона с лета QZ851, који је с радара нестао у недељу, примећено је у Јаванском мору недалеко од места где је авион веровато пао, саопштила је индонежанска армија.
Air Asia (Фото: Википедија)

Air Asia (Фото: Википедија)

"Једног човека су носили таласи. Кад сам пажљивије погледао његову фотографију на лаптопу, схватио сам да је то људско тело", изјавио је неименовани поручник индонежанског ратног ваздухопловства локалним медијима, јавља Раша тудеј. "Можемо за сада да потврдимо да је то авион Ер Азије и да ће министар саобраћаја ускоро отићи у Пангкалан Бун", рекао је директор Ђоко Мурџатмођо, пренела је агенција АФП. "Приметили смо десетак великих и још много малих белих објеката на површини воде. Локација је десет километара удаљена од места последњег контакта са авионом. Не можемо тачно да кажемо о чему је реч, али се молимо да је то - то", рекао је портпарол индонезијске војске Агус Дви Путранто. Раније данас примећен је и дим на једном од острва у Јаванском мору. Званичници кажу да су предмети који подсећају на тобоган за искрцавање у ванредним ситуацијама, врата авиона и други објекти виђени данас у Јаванском мору. Званичник ваздухопловних снага Индонезије Агус Путранто рекао је да је уочено 10 великих објеката и много мањих беличастих објеката, који се налазе на око 10 километара од локације где је радар ухватио авион. Авион са 162 путника нестао је у недељу ујутро услед лоших временских услова на лету од индонежанског града Сурабаје до Сингапура. Претходно су званичници саопштили да су предмети који подсећају на тобоган за искрцавање у ванредним ситуацијама, врата авиона и други објекти виђени данас у Јаванском мору.
Прочитајте још:Зуроф: Срамно је да католичка црква одржава мисе у знак сећања на Анту Павелића, једног од највећих европских масовних убицаСАД ЋЕ ОНА ДА ВАМ ОБЈАСНИ: Ава о елитној проституцији!
Извор: Правда, Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА