Најновије

Забрањено за млађе од 21 године: Роман "Иживљавање"

Иза псеудонима Хавијер Молина, крије се мистериозни писац. Ако прочитате овај роман, биће вам јасно зашто се аутор није потписао својим именом и презименом. 
Насловна књиге

Насловна књиге

Милош је син најбогатијег и најмоћнијег тајкуна у држави. Захваљујући огромном новцу и политичким везама свог оца може себи да приушти живот о каквом већина људи,на свету, може само да сања. Обзиром да за његове поступке не постоје никакве консеквенце Милош, у својој доконости и вечитој жељи за забавом прелази границу и она постаје приоритет који занемарује све социјалне и друштвене норме, па и сам закон.
Ова шокантна прича се догађа на сам дан избора и прати Милоша у тих двадесет четири сата уводећи нас у сам епицентар света бахатости и перверзија богатих и моћних. Свет који постоји непосредно поред нас у истом граду, истој држави и уништава све позитивно и добро што му се приближи. Резултати избора током дана указују да ће се можда и Милошев живот променити до вечери, али он то, заузет својом забавом, не види нити претпоставља шта га очекује...
Овај роман је социјална критика друштва у својој најогољенијој форми и читаоцу без било каквог подилажења или поштеде казује причу о моралном посрнућу и бруталној порнографији која је настала и постала део нашег окружења и наше свакодневице као плод чинјенице да је новац коначно победио идеализам и хуманизам и да је и званично устоличен на трон као једина вредност коју свеукупан систем признаје и поштује.
Прочитајте још: 
Извор: Правда/Марија Гојковић

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА