Најновије

Тенисерка изгубила меч па је отац пребио!

ТЕЛ АВИВ - Румунска тенисерка Јоана Андраде Сурдеану памтиће наступ на турниру у Израелу, не само по неочекиваном поразу, већ и по бруталној реакцији оца Луцијана, који ју је наводно ишамарао, јер је уместо да му за казну преда мобилни телефон, исти разбила о зид.
Јоана са незгодним татом (Фото: Фејсбук)

Јоана са незгодним татом (Фото: Фејсбук)

Јоани је после тога дуже време крварио нос, а тежи обрачун оца и кћерке спречили су људи из обезбеђења турнира, који су чувши врисак утрчали у свлачионицу. Отац је врло брзо ухапшен, али је после ноћи проведене у притвору пуштен на слободу.
Прочитајте још:

Агаси: Новак ће доминирати и наредних година

- Мој отац није монструм! Ја сам направила грешку, упрскала сам. Истина је да ме је ударио, али само два шамара. Други ударац ми је раскрварио нос, па сам брзо побегла како бих се заштитила. Није истина да ми је отац поломио нос, захвална сам му за жртву коју је направио због мене, како бих ја постала тенисерка. Али, то вече тресла сам се од страха. Тенис играм већ десет година, али ово је нешто што ће ме сигурно пратити целог живота, рекла је Јоана, која је имала понуду тениске академије из Америке, али је после свега неизвесно да ли она и даље важи. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА