Најновије

Исповест Ђоковића: Сумњао сам у себе 2010.године

Размишљо сам да ли сам довољно добар да изазовем Федерера и Надала и да будем најбољи на свету. Била је то моја година пробоја, саиграчи из Дејвис куп тима много су ми помогли, каже Новак Ђоковић.
Новак Ђоковић (Фото: ЈуТјуб)

Новак Ђоковић (Фото: ЈуТјуб)

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић је у интервјуу за “Индиа Тимес” још једном истакао значај освајања Дејвис купа 2010. године за његову даљу каријеру. - Те 2010. године почео сам да сумњам у себе, да сумњам у то да ли сам довољно добар да изазовем Федерера и Надала и да будем најбољи на свету. Била је то моја година пробоја, саиграчи из Дејвис куп тима много су ми помогли. Схватио сам да морам да морам још јаче да радим како бих прешао на следећи ниво, како бих направио последњи скок и постао шампион какав сам увек желео да будем“. Српски тенисер истиче да му је једно од већих животних искустава играти са Надалом на Ролан Гаросу и Федерером на Вимблдону. - Обојица су великани и обојица су ми помогли да поправим своју игру. Учинили су да схватим од каквог су материјала истински шампиони и много сам научио од њих. Рафа је доминирао на Ролан Гаросу, а Роџер на Вимблдону. Нисам победио Рафу на Ролан Гаросу, али морам да кажем да је једно од већих животних искустава играти са њима на њиховим омиљеним подлогама“, рекао је Ђоковић у интервјуу за Индиа Тимес.
Прочитајте још:Вујошевић: Немамо новац да доведемо новог плеја, шта би Звезда без 7 играча?
Тренутно Ђоковић учествује у Међународној премијер лиги (ИПТЛ). - Веома сам узбуђен што сам први пут дошао у Индију и што ћу играти пред тамошњим навијачима. Људи на аеродрому и у хотелу били су веома љубазни, лепо су ме примили. Формат ИПТЛ је инвентиван, има све потребне састојке да гледаоцима буде забавно. Истовремено има озбиљног тениса и забаве, што је веома привлачно – циљ је да освојимо навијаче у Азији, који немају тако често прилику да код куће гледају најбоље тенисере света“, закључио је Новак. Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА